Impian menjadi kenyataan

Semua orang mempunyai masalah hutang daripadaΒ  jumlah yang kecil sehingga besar, TAPI mengapa kita perlu menanggungnya jika mampu menyelesaikan atau mengubah hutang tersebut menjadi bernilai atau tabung simpanan tanpa sedar.

Membina Tabungan Dari Hutang

Tiada yang mustahil di dalam dunia ini kecuali mati dihidupkan kembali. Konsep yang telah lama diamalkan oleh mereka yang berjaya. Jangan ingat hutang adalah beban tapi peluang untuk ANDA!

0%

kebarangkalian Keyakinan

0%

Siapa yang layak?

0%

Kadar Kebolehan

0%

Kejayaan Peserta

Transformasi kewangan individu

Proses transformasi hutang adalah perkara yang sentiasa diinovasi oleh pakar-pakar kewangan. Kami di sini sedia membantu anda berbelanja dalam masa yang sama dapat membina tabungan untuk masa depan anda dan keluarga.

SIAPA?

Semua yang mempunyai perbelanjaan bulanan

BAGAIMANA?

Boleh berhubung dengan pegawai untuk semakan awal secara percuma

MENGAPA?

Supaya dapat berbelanja dalam masa yang sama mempunyai simpanan emas

Bersedia dengan anjakan paradigma Untuk Simpanan Anda?

THC Buletin

Houz Make Over

Salam sejahteraΒ Berminat nak join dengan Projek #HauzMakeOverTHC sila tekan link dibawah.https://tinyurl.com/HauzMakeoverTHCSemoga memberikan sedikit idea berguna untuk setel hutang menggunakan platform hartanah tanpa perlu buat loan hartanah.Tq Allah#RunnerRGwww.TutupHutang.Com0194058222

Read More

Sifu mimpi

#sesitalaqibersamasifumimpi RG : Wahai #Sifumimpi yang saya hormati.. saya ada sedikit kekeliruan yang sering menjadi lintasan dalam hati.. saya sangat berbesar hati sekiranya lintasan-lintasan hati yang membuatkan saya rasa ragu-ragu ini dapat dihilangkan dan seterusnya saya lebih yakin dan menambah keimanan saya kepada Allah swt.. #sifumimpi : silakan dengan soalan mu ? RG : Didalam ...

Read More

Idea RG

#idea2senRG Bagaimana nak kurangkan kos barang2 basah seperti ikan 1. Anda beli kat pasar rumah anda mungkin sedikit mahal & kos agak sedikit tinggi 2. Nak murah lagi pergi beli di jetty nelayan harga pasti murah dari dipasar 3. Nak murah lagi anda tangkap sendiri diaungai atau di laut 4. Nak murah lagi tukar ke ...

Read More

Bank dan Hutang

Sketsa bersama Regional Manager Bank Banker : assalamualaikum en RG.. sihat ke ? RG : wsalam ..alahamdulillah sihat boss.. Banker : Terima kasih En RG sebab THC support bank kami .. saya tengok tiap2 bulan sales THC akan naik berkali ganda.. pelik saya RG : Alhamdulillah boss..berkat sokongan boss dan team juga.. tapi apa yg ...

Read More

Anda dah bosan bayar Pinjaman Peribadi?

Bismillah Anda dah bosan bayar Pinjaman Peribadi tapi dah berbelas tahun apa pun tak nampak. Apa kata RG cadanngkan anda tukarkan bayaran komitmen PL tu kepada Emas Fizikal & Kedai Emas Online .. ada gak nampak bendanya. Setidaknya bila ada Emas Fizikal di tangan anda tak perlu risau disituasi kecemasan @ tak perlu buat PL ...

Read More

Selamat Menyambut Aidifitri

Kian Berlabuh Tirai Ramadhan, Lambaian Syawal Kian Dinanti, Luhur Hati Ikhlas Kemaafan, Semoga Kesalahan Dimaafi, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

Read More

Belakang tabir tutuphutang.com

#tipskewanganRG Apakah step asas dan kerja2 belakang tabir yang kami lakukan sebagai team yg nak sifarkan hutang2 pelanggan yg berurusan dengan kami tanpa pelanggan ketahui. ✅ Permohonan diterima dari pelanggan. ✅Kumpulkan dokumen yang perlu/ berkenaan. ✅Melakukan ” Financial Profile Analisis” ✅ Membuat interview secara atas talian. ✅Dapatkan beberapa solutions terbaik ✅ Ketengahkan kepada pelanggan ✅ ...

Read More

Sabar dan Usaha

Alhamdulillah Bukan mudah nak mudah. Perlukan usaha dan perbanyakkan doa dan kesabaran. InsyaaAllah mesti Allah izinkan. Jangan buat kelam kelibut cukup. Tq Allah #RGPG #runnerRG #pakartutuphutang 0194058222 oo

Read More

Selamat menyambut Ramadan 2021/1442

Tiada kemenangan tanpa zikrullah. Tiada amal tanpa keikhlasan. Tiada ampunan tanpa maaf dari sesama. Marhaban ya Ramadhan. “Selamat menunaikan ibadah puasa”   Ikhlas dari tutuphutang.com

Read More

Lot lidi

Alhamdulillah Tak lama dah 12 lot geran individu. Di THC kami tak buat lot lidi . Naya orang yang beli nanti. 12 buyer yang booking tanah ni sume tak sabar nak bina banglo sambil settle PL. InsyaaAllah semoga menambah lagi portfolio tempahan bina banglo THC untuk sepanjang tahun kewangan 2021 sebanyak 100 unit akan tercapai ...

Read More

Inspirasi Syarikat kami

Wajah disebalik kejayaan kami

En. Radzi Ghani

CEO

En. Rahim Yahya

CFO

Nak tahu cara menabung dengan mudah dan selamat serta patuh syariah?​

Hubungi Kami Segera!

Adam Rahim

017-3431871

Atiff Kamil

019-4516882

Anis Radzi

017-4640575

Siti Husin

013-6264503

Ada pertanyaan lagi ?

Sila klik contact form untuk membuat sebarang pertanyaan kepada kami. Pihak kami akan membalas kembali kepada pihak dengan kadar segera.