Pengurusan Pelanggan Untuk Para Kontrakto

Kontraktor : assalam en rg..saya kontraktor Y.. saya plan nak besarkan perniagaan syarikat saya supaya saya dapat ambil job yang lebih besar..tapi saya tak de office dan kerani ..saya cuma beroperasi dari rumah.. camne en RG boleh bantu ?

RG : InsyaaAllah di Tutuphutang.com kami ada menyedikan khidmat kerja2 perkeranian dan perakaunan untuk syarikat2 Melayu yang baru nak menapak naik.

Kontraktor : Ye ke En RG..Allahu tak tahu pulak ada perkhidmatan macam ni untuk kontraktor macam kami ni.

RG : InsyaaAllah bukan setakat tu yang paling penting kami juga menyediakan peluang projek2 baru kepada kontraktor yang bernaung di bawah TutupHutang.Com

Kontraktor : lagi mantap.. terbaik

RG : kelemahan kontraktor kecil adalah management dan marketing.. sebab tu perkhidmatan ni kami sediakan dan yang bestnya kami punyai pasukan marketing sendiri untuk sediakan peluang project kepada Kontraktor dalam gabungan ini

Team accountant dan team audit pun ada untuk memantau setiap perjalanan ahli dalam gabungan.

Mana2 ahli yang tak de panel dengan bank atau LPPSA pun kita akan cuba lengkapkan supaya mereka jadi Kontraktor yang profesional satu hari nanti.. insyaaAllah

Kontraktor : lega saya dengar..saya akan joint gabungan kontraktor yg THC ujudkan ni nanti.

Contact Us

Leave a Reply