Emas dan hartanah

Kawan Baik : Aku tengok kebelakangan ni hang kerap post kat wall pasal Emas .. kenapa ?

RG : Aku bukan post pasal Emas

Kawan Baik : Hang jangan nak buat gaphla .. aku sendiri baca kat post hang hari2 hang duk cerita pasal kelebihan simpanan Emas.. hang ingat aku tak baca ka?

RG : Hehehe..

Kawan Baik : Aiii… Merenyeh pelik aihh ..pasai pa..ni mesti ada apa2 yang besar hang nak buat kan ..betoi tak ?

RG : Ok lah..sebab hang duk tanya aku sangat..aku habaqlah na.

Sebenarnya aku sedang cipta Vaksin Bebas Hutang Versi 2.0

Macam juga syarikat Farmaseutikla seluruh dunia bergelut cipta Anti-Virus H1N1aku di THC pun sedang cipta Anti Virus Hutang yang baru.

Aku rasa ada yang pelik pasal Virus Corona ni. Jadi aku rasa kita kena get ready kepada punca masalah kepada kepada wayang yang berlaku diseluruh dunia.

Posting aku yang banyak lalu lalang kat news feed hang tu sebab aku sedang test dan giatkan aku punya tersting Vaksin Anti- Hutang 2.0 dan proses pengumpulan data kesan2 virus hutang ni dalam masyarakat… Wallahualam

Kawan Baik : Aku dah agak dah..hang duk nak buat sesuatu yang baru yang belum ada orang buat mengikut situasi ekonomi semasa…betoi kan ?

RG : InsyaaAllah..vaksin anti-hutang 2.0 aku yang baru ni dah masuk fasa akhir tinggal nak pasarkannya jer lagi bila2 masa.

Kawan Baik : aku respek ngan hang bro..dari zaman sekolah dulu hang selalu buat kejutan . Aku doakan usaha hang akan diberkati Allah swt

RG : Tq Bro…aamiin

#runnerRG
#pakartutuphutang
0194058222

Leave a Reply