Tutuphutang.com News

Belakang tabir tutuphutang.com

#tipskewanganRG Apakah step asas dan kerja2 belakang tabir yang kami lakukan sebagai team yg nak sifarkan hutang2 pelanggan yg berurusan dengan kami tanpa pelanggan ketahui. ✅ Permohonan diterima dari pelanggan. ✅Kumpulkan dokumen yang perlu/ berkenaan. ✅Melakukan ” Financial Profile Analisis” ✅ Membuat interview secara atas talian. ✅Dapatkan beberapa solutions terbaik ✅ Ketengahkan kepada pelanggan ✅ …

Continue Reading
Tutuphutang.com News

Ramadan 2021/1442

MUNAJAT RAMADHAN… Ya Allah…Ya Rahman…Ya Rahim… Dalam dakapan Ramadhan yg suci ini, Dengan rasa rendah diri, Kami yg kerdil dan hina ini memohon doa dgn penuh pengharapan kpdMu ya Allah… semoga Engkau sudi mendengar permintaan kami, krn sesungguhnya Engkaulah Tuhan yg Maha Mendengar. Ya Fattahu Ya ‘alim… Ajarkanlah kami yg lemah ini utk melihat jln …

Continue Reading
Tutuphutang.com News

Promo Jual Rumah

Dulu ni la antara kerja RG.. Buat promo jual rumah di lobi2 bank atas jemputan pihak bank. Pengaalaman yang mendewasakan. Paling perit..buat promo merata2 sekali pemaju ngelat bayar komisen..sekupang pun pemaju tak bayar. Tapi kat Team Sales RG.. RG kena bayar. Start dari peristiwa ni.. RG tak jual rumah pemaju dah tapi RG jadi Pemaju …

Continue Reading
Tutuphutang.com News

Penjenamaan yang membuahkan hasil

Alhamdulillah Walaupun baru setahun jagung dijenamakan.. Sasaran TutupHutang.Com berjaya melepasi sasaran 7 angka seperti yang di projectionkan dan lebih manis ianya mencapai sasaran tersebut lebih awal. Sesuatu yang indah kerana walaupun musibah Covid 19 melanda negara dan dalam banyak syarikat besar dan kecil gulung tikar unjuran pendapatan THC meningkat digit demi digit saban masa. Dengan …

Continue Reading